#TriviaHome -> #MagicTrivia
www.TriviaHome.3x.ro - Bine aţi venit pe forumul canalului [#TriviaHome] #MagicTrivia!
|
Nou pe simpatie: xxIRISxx pe Simpatie.ro
 | Femeie 25 ani Timis cauta Barbat 25 - 60 ani |
|
|
#TriviaHome -> #MagicTriviaReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #51 |
|
|
Razvane ... pa.
_______________________________________ omnia mea mecum porto
|
|
| |
|
| #52 |
|
|
Pa.. apropo mersi ca ai aratat gama aia de ipuri numeroase pe care am dat banuri. Si mersi ca mi`ai raspuns la posturi... cu pa..
|
|
| |
|
| #53 |
|
|
Mesajul asta nu e pentru nimeni altcineva decat pt tine Paul !!!!!!!!!!! Pe mine nu m-au preocupat niciodata conflictele si discutiile care au fost pe canal de-a lungul timpului .. si nici nu ma pasioneaza prea mult sa postez pe forum . Dar acum consider ca e necesar sa afli si tu niste chestii de la mine .. cam ce cred eu despre canalul asta si despre lumea care joaca aici. In primul rand ne-am mutat aici pentru a fi intre prieteni si a nu mai sta la mana lui anaire - singura persoana care nu o suport dintre toti oamenii care i-am intalnit de-a lungul timpului pe canalele de trivia - Nu am nimic impotriva altor persoane care intra consider ba din contra consider ca e mai bine pentru a creste in dinamism jocul in sine. Nu am banat in viata mea pe nimeni fara motiv si nici chiar din motive minore cu toate ca uneori poate trebuia sa o fac si sa profit de acces dar nici treaba asta nu ma pasioneaza. Nu am nimic impotriva lui elpaco - poate sunt unul din singurii - pt ca eu am jucat mult cu ea acum 3 ani de zile pe canale aiurea pana am descoperit canalul rotrivia unde chiar eu am aduso . DAR MI SE PARE TOTAL NEFIRESC CA O PERSOANA NECUNOSCUTA COLECTIVULUI DE PE TRIVIAHOME SI CU ATAT MAI MULT CARE NU ESTE SUPORTATA DE MAJORITATEA LUMII SA PRIMEASCA UN ACCES CU MULT MAI MARE DECAT L-AM AVUT EU VREODATA CU TOATE CA EU JOC DE ATATA TIMP AICI SI PE ROTRIA. Chestia e Paul ca ai dat unele dovezi prin care se poate deduce ca te scimbi usor intr-o noua varianta a lui anaire si eu sincer nu as vrea chestia asta. Oricum continua sa faci ce ai facut acum si va ajunge si triviahome un canal numai cu vedete precum rotrivia !! Iti urez succes in continuare !!
|
|
| |
|
| #54 |
|
|
Exista o problema - poate doua .. va cam dati peste cap pentru accesele astea ceea ce nu`mi place de loc ... ati venit la o trivie pe canalul asta nu la coada la accese. Madoane - citeste postarile si motivele pentru care elpaco a primit acces. Am mai vazut teribilisme din astea de`alea voastre .. din cauza lui razvan si a comportamentului lui cand avea acces maxim dat de Ana au plecat multi de pe rotrivia (se pare ca uiti repede) ...si finaly - cred ca am dreptul sa decid cat si cum dau accesele aici
NU vreau decat sa joace toti, nu sa fie triviahome terenul razbunarilor voastre - daca voi doriti asta - va propun eu acum sa nu mai intrati.
_______________________________________ omnia mea mecum porto
|
|
| |
|
| #55 |
|
|
Teren al razbunarii ? Noi am intrat tocmai de a scapa de cliseul asta " teren al razbunarii " . Ce faceam pe rotrivia faceam tocmai ca ma stresa curva aia cu fitele ei... dar aici n`am facut in viata mea de cand intru aici absolut nimic. 2 banuri am dat in 80 de zile. Pentru asta faci circu asta ? Da` spune`mi mah si mie ieri ce`am facut ? Daca vrei sa revenim la povestea cu anaire sa arat aici logourile de pe vremea aia cand imi aratai pe prv ce vorbeai cu ea ? Sau cand ne dadeam drept anaire sau cate si mai cate. ( se pare ca uiti repede ?!?! ) Pentru un ban dat acum o luna , ti`ai amintit ieri... Paul nu ti se pare cel putin ciudat ca pana acum sunt 5 6 persoane care au postat vehement impotriva gandirii tale ? Dintre care pe 2 dintre ele le stiu de cateva saptamani... Si inca o intrebare.. tii minte ce ti`am spus de accesul de pe triviahome cand m`ai chemat acolo ? Te rog mult reprodu... n`ai dreptate Paul , ai exagerat , te`ai purtat copilareste , eventual poate ai si incurcat personajele ca ieri eu nici nu eram prea activ cand a iesit scandal.. si acum nu vrei sau poate nu poti sa recunosti ca ai gresit...
|
|
| |
|
| #56 |
|
|
raindrop a scris:
Exista o problema - poate doua .. va cam dati peste cap pentru accesele astea ceea ce nu`mi place de loc ... ati venit la o trivie pe canalul asta nu la coada la accese. Madoane - citeste postarile si motivele pentru care elpaco a primit acces. Am mai vazut teribilisme din astea de`alea voastre .. din cauza lui razvan si a comportamentului lui cand avea acces maxim dat de Ana au plecat multi de pe rotrivia (se pare ca uiti repede) ...si finaly - cred ca am dreptul sa decid cat si cum dau accesele aici
NU vreau decat sa joace toti, nu sa fie triviahome terenul razbunarilor voastre - daca voi doriti asta - va propun eu acum sa nu mai intrati. |
Bun , eu daca ai vazut am revenit, dupa cum am promis, no eLpaCo , no scandal, dar asta nu inseamna ca nu-i sustin in continuare pe Razvan si pe Andreea, o s-o fac ca si inainte, voi juca numai alaturi de ei!!! Iar daca tu crezi ca am facut asta doar pentru acces, go on si crezi in continuare pentru ca eu nu mai vreau nici un fel de acces , vreau doar sa joc dar sa vina si razvan si toti inapoi. Si Fiindca am vazut ca n-ai inteles nimic din ce am vrut noi, iti mai amintesc, noi nu o vrem pe eLpaCo in aceeasi oala cu niste oameni in primul rand ea nu face parte din Regnul Oameni, nu stiu daca face parte nici din Regnul Animalae dar nu asta e important, ci faptul ca te-ai razgandit, eu deja am revenit pe canal ca urmare a acestei decizii dar nu voi juca in semn de solidaritate ptr Razvan si Andreea, cand vor reveni ei va fi intradevar o familie "acasa", pana atunci : !seen eLpaCo , eLpaCo vin-o-n coa` saluta-ti galeria!!!
|
|
| |
|
| #57 |
|
|
...concluzie..canalu se duce incet la fund..dak atzi vazut..intr-o singura zi canalul a scaut de la 30-40 de oameni..la 20 25 maxim...mai da inteligenta decizie...
inca un canal care se duce la fund...parerea mea...inca unul pe lista canalelor care se duc in abisul anonimatului
|
|
| |
|
| #58 |
Gif2DBidimensionalDin: GPS failure.
Postari: 76
|
|
Dacă tot e Ooops, eroare…Eu o iau razna de la certurile astea. V-aţi ascultat vreodată vocea înregistrată? Prima senzaţie n-a fost aceea că: "nu sunt eu acela care vorbeşte"? Şi toţi din jur spun: "Ba da , tu eşti, leit, inconfundabil"! Cam asta e şi diferenţa dintre percepţia celorlalţi şi percepţia mea despre mine.
Aşa-i că aberez fără pic de stil? Poate măcar distrag atenţia de la patima cu care vă contraţi. Mai bine împuşcaţi pianistul.
_______________________________________ Nu sufăr de nebunie, savurez fiecare clipă a sa …  Avem o slăbiciune pentru putere.

|
|
| |
|
| #59 |
SundewAdministratorDin: Bucuresti
Postari: 65
|
|
Dimineata am zis ca nu o sa mai scriu nimic aici...dar citind acum toate astea...ma intreb si va intreb....cine sunteti voi?si pt ce atata inversunare? Nu-mi vine sa cred ca voi sunteti oamenii cu care am jucat atata timp, cu care chiar m-am simtit bine aici...nu am decat un singur gand bun...pt GIf care incearca sa detensioneze un pic atmosfera...multumesc, Adrian
_______________________________________ "The pure and simple truth is rarely pure and never simple."
|
|
| |
|
| #60 |
|
|
Sundew a scris:
cine sunteti voi? |
Eu sunt Razvan
|
|
| |
|
| #61 |
|
|
Ok...Un mesaj din partea cuiva far user si fara accese...Am citit toate posturile de aici si m-a cuprins indignarea...Unele chestii dor, si inteleg perfect ca este ceva mai presus de accese si copilarii, nu stiu de ce unii se fac ca nu pricep... Si eu as fi procedat la fel si normal ca m-as fi revoltat. Dar de unde atata tupeu sa ceri banarea unei persoane care imparte rautati la toata lumea, Razvan? Pana una alta ma cuprinde tristetea cand intru pe Triviahome...nush de ce (a da e gol fara Razvan si Andreea). Mihai, din nou respectul, vad ca esti extrem de impaciuitor. In linii mari...voi juca pe Triviahome cand vei juca si tu p.s.: !join Ecumeniciti
|
|
| |
|
| #62 |
|
|
Pai nah Paul nu era prezent ( de fapt n`a prea fost deloc prezent la concurs ) sa vada glumele proaste marca elpaco si probabilu la adresa ta , a lu` jody si altora... si cica e antipatie persoanala... nu e nici pe departe.. in fine. Poate nu stie cum mihai era sa fie banat de pe chat la meciul max-blue pentru ca le lua apararea Alinei ( dagyda ) si lu` varol. Si culmea aceleasi persoane fac triviahome. Antipatie personala... asta e... in fine.
P.S. : Io tot as vrea sa aflu de la tine Paul cu ce te`am suparat ieri. Plz poti sa`mi raspunzi ? Am impresia ca tu confunzi personajele de ieri.... si ma incurci pe mine cu Tibi ( eu nici nu era prea prezent in momentul ala aveam ceva de facut )
|
|
| |
|
| #64 |
|
|
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
| |
|
| #65 |
Gif2DBidimensionalDin: GPS failure.
Postari: 76
|
|
|
| |
|
| #66 |
|
|
Lasa ca e mai bine sa rada  Felicitari gifu pentru ideile de calmare propuse
|
|
| |
|
| #67 |
|
|
re ppl...duamne ce rau imi pare ca am lipsit zilele astea...din ce am citit shi am vorbit cu lumea azi mi-am cam format o parere shi poate ca mai pun shi io oleaca paie pe foc...sunt indignat la culme de cele intamplate...normal ca nu sunt de acord cu accesul el pacei...shi nu mi-ash fi inchipuit ca se puate intampla asha ceva... Oricum am ramas afish sa vad ca unii oameni care pana acuma se intelegeau bine au ajuns in extrema cealalta... din ce am vazut nimeni nu prea a citit ce a scris tabara adversa...adica citit + gandit...io unu since4r sper ca o sa se rezolve situatia...s-a intamplat asta e... Tot ce ramane de facut este ca cel care a greshit sa recunoasca macar...shi restu sa se calmeze O lamurire pot sa aduc shi io la faza cu banurile...probilu este admin la o sala de net...netu din cate jtiu eu inconjoara tot complexul studentesc timisoara...asha s-ar putea explica ip-urile banate Sincer sper sa se rezolve....eram chiar foarte multi prieteni buni pe aci...ar fi pacat...plus ca visul nu era al nostru ci al Adrianei Io unul sunt sigur ca o sa raman pe home dar numai de dragul Adrianei shi nu din alta cauza...sper ca pana la urma shi restul sa inteleaga...daca nu asta e...sunt sigur ca ce am spus io acuma nu convine unora dar asta e...shi inca ceva daca lumea are ceva sa ijmi reproseze sa imi reproseze...bineinteles ca asta il exclude pe razvan care deja a dat iama in cartea cu glume nesarate sa vada ce mai e nou pe acolo ) Ash mai avea o propunere...interesanta chiar...dar nbu jtiu daca lumea ar fi de acord...de exemplu duminica la o ora la care toata lumea sa poata intra sa se opreasca trivia vreo 15 minute shi cei care nu sunt multumiti sa termine ce au de spus shi sa se lamureasca toate chestiile...normal in limita bunului simt... Va salut reverentios pe toti )
|
|
| |
|
| #68 |
|
|
parerea mea e ca nu ar trebui sa va mai certatzi pentru niste chestii asa de marunte... Si ce daca ElPaco a primit acc.? Puate multzi dintre voi nu credeau ca merita; eu personal n`am nimic cu ea si (acum) nu am nimic cu nimeni de pe canal. Ban daca vroia sa stie Razvan... daca isi aduce el aminte bine a dat ban si la alta persoana (stie iel care) in ultimele 2 luni si jumatate... NU va mai certatzi... Triviahome este un canal pe care totzi ar trebui sa se simta as HOME si fara rebeliuni copilaroase... De certat oamenii se cearta repede... dar de impacat mai greu.... Sunt de aceeasi parere cu Peterpan , adica sa ne intalnim frumos totzi la o data preanuntzata in topic la o anumita ora si sa discutam problemele care le avem.... si asta nu numai acum ci in general... Altceva nu mai am de adaugat decat ca asta ie prima oara cand scriu pe un forum ever si daca are cineva vreo plangere fatza de cum am afisat acest mesaj ie cam nefondata MAKE LOVE NOT WAR
|
|
| |
|